Otifleks преносим аерозол

121,90€
описание

Само 150 гр:
С размер от 7 см х 9 см и тегло от 150 грама е достатъчно малък, за да се побере в чантата ви и достатъчно лека, за да забравите, че я носите със себе си.


Дълъг живот на батерията:
Nebulizer Otifleks е предназначен за дълготрайна работа. Акумулаторната му батерия е проектирана да издържи до 2 месеца, когато се използва за 15 минути на ден. С микро USB порта можете да зареждате вашия пулверизатор с компютър или USB зарядно устройство.


Абсолютно мълчание:
Технологията на окото е напълно безшумна, което ви позволява да приемате лекарството си, без да го безпокоите или да нарушавате другите с оффликатора на Otifleks. Децата няма да се страхуват от небулизатора си, защото Отифлекс не създава вибрации или шум.

Високопрецизно лазерно пробиване:
Прецизната лазерно пробита мрежа от неръждаема стомана запазва свойствата си през целия си живот и по този начин позволява прецизно проникване през целия живот на устройството. Традиционните компресорни пулверизатори използват пластмасов лекарствен пулверизатор, който разчита на точността на масово произвежданите инжекционни форми. Изберете Otifleks за гарантирана точност.

Настройка на скоростта:
Изключителна черта на Otifleks. Наистина регулируем пулверизатор. Неговата гъвкавост на изход от 0 ml / min до 0,6 ml / min позволява на Otifleks nebulizer да пръска всички лекарства със скоростта, която е предписал Вашият лекар. За по-точна доставка на лекарството си, изберете Otifleks.


Съвместим с всички лекарства:
Важно е да проучите съвместимостта на вашето лекарство преди да закупите пулверизатор. Някои устройства, особено ултразвукови пулверизатори, не са съвместими с лекарства за кортизон. Технологията за вибрации Otifleks няма този проблем. Той може да разпръсква всички предписани лекарства. Най-честите са Ventolin, Combivent, Flixotide и Pulmicort. Моля, консултирайте се с Вашия лекар за повече подробности или се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно дадено лекарство.

Технически особености

Консумация на енергия: 0,5 W

Размер на частиците: 0,2 μm до 9 μm
Скорост на небулизиране: 0 ml / min до 0,65 ml / min
Капацитет на резервоара за лекарствения продукт: 5 ml + 8 ml
Работна честота: 180 Khz
Номинален температурен диапазон: 5 ° до 45 °
Тегло: 150 гр
Размер: 7 см х 9 см
Източник на зареждане: Micro USB, 5V


Изработени по инспекция на европейските органи в съответствие със стандартите ISO.

CE ISO 13845 - 9001.

Новости (Бюлетин)