Термокоагулатор MedFR4000

Модел Цена
MedFR4000 9 680,00€
описание

Термокоагулатор MedFR4000

Устройството MedRF4000 е високоточно и многофункционално устройство, което позволява използването на всички видове катетри за еднократна употреба в системата F Care Systems Gamma.

MedRF4000 е предназначен за лекари и хирурзи от следните специалности: ангиолози, флеболози, гастроентеролози, съдови хирурзи, стомашно-чревни хирурзи, проктолози

Устройството включва следните опции:

  • Телеангиектазия
  • Работа с колатерални и перфориращи вени
  • Работа с външни и вътрешни подкожни вени
  • Вътрешни хемороиди
  • Анални фистули

 

Можем също да добавим други програми за осигуряване на радиочестотно лечение на заболявания като кисти в различни области. Можем да изберем желания режим с едно докосване на сензорния екран на машината.

 

Техническа спецификация

MedRF4000 е единственото устройство на пазара, което използва изцяло RF принципа.

MedRF4000 ви придружава по време на лечението, предоставяйки цялата необходима информация за състоянието на пациента онлайн, което ви позволява да поддържате пълен контрол върху състоянието на пациента в реално време. Това устройство ви води през цялата процедура, от началото до края, с точност на лечението до 99,99%.

Работейки в тясно сътрудничество с медицинския персонал, F Care Systems създаде нов цветен сензорен екран, който е по-лесен за използване.

Също така си струва да се отбележи, че MedRF4000 е преносимо устройство, което го прави лесно да се носи на ръка при съблекални или операционни зали.

Новости (Бюлетин)