ЕКГ Cardioline 100L

1 550,74€
описание

Много проста и удобна за използване, електрокардиографът Cardioline 100L се отличава с 5-инчов цветен сензорен екран, от който могат лесно да се извършват всички операции. Интелигентен и интуитивен интерфейс води потребителя през различните етапи на придобиване на електрокардиограма.

Информационните съобщения или съобщенията за грешки на медицинския специалист се показват директно на екрана (такъв е например случаят, когато устройството открие неизправност в кабела на пациента).

Апаратът за анализ на ЕКГ е оборудван с USB порт за експортиране на изследваните данни, първоначално записани във вградената памет, което позволява съхранение на приблизително 50 ЕКГ.
Като опция лекарят може да подобри резултатите, предлагани от електрокардиографите Cardioline 100L, като контролира тълкувателната функция с алгоритъма на Глазгоу, който до момента е признат за най-точен и който в своите анализи взема предвид възраст, пол, лекарства, класификация. Тази опция осигурява пълна интерпретация на ЕКГ, включително откриването на детски, педиатричен и остър миокарден инфаркт.

Устройството работи на батерия или на електрическата мрежа.
Добавете към това факта, че има изключително компактни размери и относително ниско тегло, което го прави идеален продукт за домашни посещения или пътуване до работното място.

За да се опрости и централизира управлението на събраните данни и да се подобри качеството на мониторинга на пациентите, възможно е да се експортират данните, записани от ЕКГ (чрез USB) директно към компютърния софтуер (PC), наречен "ECGEasyApp
".

СТАНДАРТНИ АКСЕСОАРИ
Ръководство за потребителя: 1
ЕКГ IEC кабел за пациенти, 10 проводника, 4 мм щепсел: 1
Унив. адаптерна щепсела 4мм 10бр .: 1
ЕКГ електроди за еднократна употреба, таба, 100 бр: 1
хартия ролка 100мм 20м: 1
ЕКГ правило: 1
Тълкуване на ЕКГ в Глазгоу: 1
медицинско захранване AC / DC: 1
Гаранция, месец: 24

Новости (Бюлетин)