Cardioline TouchECG HD+

ЕКГ Cardioline Touchecg е нова 12-пета електрокардиографска концепция, базирана на таблетен компютър, сензорен екран и лесен за използване безжичен кабел.

Лесният за използване интерфейс на Touchecg го прави лесен и бърз електрокардиограф, удобен както за пациента, така и за потребителя, като същевременно осигурява висококачествени вълни.
 
Отличната преносимост на Touchegg, гарантирана и от доставеното му куфарче, го прави идеално устройство за активни професионалисти.
 
В клинична среда или в кабинета на лекаря електрокардиографът може да бъде монтиран върху малка количка, проектирана с аксесоар.
 

ЕКГ CardiolineTouchecg поддържа:
 
HD + модул за безжично придобиване; оборудвани с технология от следващо поколение
HD + придобива диагностична 12-пинов ЕКГ отговаря на вълни, превишаващи най-високите стандарти за клинични приложения и диагностика (AAMI, ANSI, AHA, ACC).
 
Освен това, с прилагането на алгоритъма за интерпретация на Glasgow, ECG Cardioline Touchecg се превръща в пълно, високотехнологично устройство, като същевременно запазва компактните и лесни за използване функции.
 
Мощните настройки на ЕКГ Cardioline Touchecg го правят първият електрокардиограф, способен да комуникира директно с облачен архив, без да се налага да се свързва с компютърна мрежа, като оставим настрана проблемите при управлението на файловете.
 
 
Няколко възможности за свързване и разнообразието от поддържани протоколи позволяват интегрирането на ЕКГ във всеки вид поток клинични данни, архиви и локални системи за управление, болнични PACS и т.н., благодарение на стандарта DICOM.
 
ЕКГ Cardioline Touchecg може да се свърже с удобен безжичен принтер A4 за отпечатване на вълни в различни формати.
 
ЕКГ Cardioline Touchecg: начинът, по който Cardioline прави мобилните компютри полезен инструмент за професионалните лекари.
Модела Цена Количество
3 549,19лв
версия на планшета(включен) 3 785,80лв

На първа страница

Dechoker - устройство против задушаване
225.85лв 194.57лв
 
Глюкомер GlucoMen Areo Set
217.64лв
 
Мезопистолети Den'Hub
1104.84лв
 
Превръзка Epi Classic
57лв
 
Първа помощ дефибрилатор Heartstart HS1 Philips
2974.48лв
 

ПАРТНЬОРИ

промоция на месеца

Стол за прегледи Ritter 204

Новости (Бюлетин)

  Отписване от абонамента