Cardioline TouchECG HD+

ЕКГ Cardioline Touchecg е нова 12-пета електрокардиографска концепция, базирана на таблетен компютър, сензорен екран и лесен за използване безжичен кабел.

Лесният за използване интерфейс на Touchecg го прави лесен и бърз електрокардиограф, удобен както за пациента, така и за потребителя, като същевременно осигурява висококачествени вълни.
 
Отличната преносимост на Touchegg, гарантирана и от доставеното му куфарче, го прави идеално устройство за активни професионалисти.
 
В клинична среда или в кабинета на лекаря електрокардиографът може да бъде монтиран върху малка количка, проектирана с аксесоар.
 

ЕКГ CardiolineTouchecg поддържа:
 
HD + модул за безжично придобиване; оборудвани с технология от следващо поколение
HD + придобива диагностична 12-пинов ЕКГ отговаря на вълни, превишаващи най-високите стандарти за клинични приложения и диагностика (AAMI, ANSI, AHA, ACC).
 
Освен това, с прилагането на алгоритъма за интерпретация на Glasgow, ECG Cardioline Touchecg се превръща в пълно, високотехнологично устройство, като същевременно запазва компактните и лесни за използване функции.
 
Мощните настройки на ЕКГ Cardioline Touchecg го правят първият електрокардиограф, способен да комуникира директно с облачен архив, без да се налага да се свързва с компютърна мрежа, като оставим настрана проблемите при управлението на файловете.
 
 
Няколко възможности за свързване и разнообразието от поддържани протоколи позволяват интегрирането на ЕКГ във всеки вид поток клинични данни, архиви и локални системи за управление, болнични PACS и т.н., благодарение на стандарта DICOM.
 
ЕКГ Cardioline Touchecg може да се свърже с удобен безжичен принтер A4 за отпечатване на вълни в различни формати.
 
ЕКГ Cardioline Touchecg: начинът, по който Cardioline прави мобилните компютри полезен инструмент за професионалните лекари.
Модела Цена Количество
3 423,01лв
версия на планшета(включен) 3 882,69лв

На първа страница

Dechoker - устройство против задушаване
225.91лв 194.62лв
 
Глюкомер GlucoMen Areo Set
217.7лв
 
Компактен Аспиратор Laerdal Unit 4
1029.78лв
 
Превръзка Epi Classic
57.02лв
 
Първа помощ дефибрилатор Heartstart HS1 Philips
2975.28лв
 

ПАРТНЬОРИ

промоция на месеца

Мезопистолети Den'Hub

Новости (Бюлетин)

  Отписване от абонамента