Cardioline TouchЕКГ HD+

Модела Цена
1 996,50€
версия на планшета(включен) 2 303,24€
описание
ЕКГ Cardioline Touchecg е нова 12-пета електрокардиографска концепция, базирана на таблетен компютър, сензорен екран и лесен за използване безжичен кабел.

Лесният за използване интерфейс на Touchecg го прави лесен и бърз електрокардиограф, удобен както за пациента, така и за потребителя, като същевременно осигурява висококачествени вълни.
 
Отличната преносимост на Touchegg, гарантирана и от доставеното му куфарче, го прави идеално устройство за активни професионалисти.
 
В клинична среда или в кабинета на лекаря електрокардиографът може да бъде монтиран върху малка количка, проектирана с аксесоар.
 

ЕКГ CardiolineTouchecg поддържа:
 
HD + модул за безжично придобиване; оборудвани с технология от следващо поколение
HD + придобива диагностична 12-пинов ЕКГ отговаря на вълни, превишаващи най-високите стандарти за клинични приложения и диагностика (AAMI, ANSI, AHA, ACC).
 
Освен това, с прилагането на алгоритъма за интерпретация на Glasgow, ЕКГ Cardioline Touchecg се превръща в пълно, високотехнологично устройство, като същевременно запазва компактните и лесни за използване функции.
 
Мощните настройки на ЕКГ Cardioline Touchecg го правят първият електрокардиограф, способен да комуникира директно с облачен архив, без да се налага да се свързва с компютърна мрежа, като оставим настрана проблемите при управлението на файловете.
 
 
Няколко възможности за свързване и разнообразието от поддържани протоколи позволяват интегрирането на ЕКГ във всеки вид поток клинични данни, архиви и локални системи за управление, болнични PACS и т.н., благодарение на стандарта DICOM.
 
ЕКГ Cardioline Touchecg може да се свърже с удобен безжичен принтер A4 за отпечатване на вълни в различни формати.
 
ЕКГ Cardioline Touchecg: начинът, по който Cardioline прави мобилните компютри полезен инструмент за професионалните лекари.

Новости (Бюлетин)