Мезотерапия

Мезотерапията се превърна в основна терапия на естетичната медицина. Тя позволява на лекаря (дерматолог, стоматолог, естетик, специалист ...) да оптимизира терапевтичните си резултати в борбата срещу целулита, стареенето на кожата, анти-стареенето и много други области на приложение ... (Mesolift, meso) разтваряне, мезодрен, мезопеция).
 
Използва се и в общата медицина (ревматизъм, противовъзпалително, бронхит, астма, мигрена ...), както и в спортната медицина (тендинит, разпадане ...)
"Писторът", разработен в тясно сътрудничество с най-добрите мезотерапевти, отговаря на очакванията на най-взискателните лекари.
С най-новото си допълнение, Pistor Eliance, Medline ви предлага чисто нова мезотерапевтична пушка. Нейните качества, представени от нейната лекота и ергономичност, улесняват перфектното сцепление.
В допълнение, Pistor Eliance, с повишена мощност, подходяща за използване на активни разтвори с висок индекс на вискозитет, позволява гладка и тиха работа, осигуряваща на пациентите по-голям комфорт.

Новости (Бюлетин)