Външен шкаф с аларма (CardiAid)

528,94€
описание

Rotaid Solid Plus Heat LED е много солиден AED шкаф, който може да побере всички видове AED, с изключение на AED от Primedic и CardiAid. За Zoll AED Plus и Zoll AED 3. е необходимо монтиране на стена. Всички останали AED могат да бъдат инсталирани без модификации. Кабинетът има IK стойност 10. Този тест идва от независим орган. Резултатите от този тест показват, че шкафът DEA може да побере обект от 5 килограма на височина 40 см, без видими повреди.

Топлинният светодиод Rotaid Solid Plus има IP стойност 55. Това означава, че шкафът може да бъде монтиран в прашни помещения и че е водоустойчив. Поради това той може да бъде инсталиран на много места.

Формата на шкафа DEA е вдъхновена от спасителни камери. Практичният механизъм за отваряне позволява бърз достъп до DEA. Капакът може да се отвори с интуитивно въртеливо движение и остава закрепен към задната страна с помощта на найлонова лента. Това ви позволява напълно да отворите шкафа и да имате пълен достъп до DEA.

Качулката има стрелки в кръгово движение, което прави много лесно отварянето на шкафа при най-стресови ситуации.

Цветът на шкафа отговаря на стандартите на Ilcor. Ilcor е европейска организация, която има за цел да обедини цветния код и лого на DEA. Общият зелен цвят подобрява видимостта на DEA шкафове за спасители. Качулката е защитена от избледняване поради дълго излагане на слънчева светлина.

Допълнително заключване може да се достави с DEA шкафа. AED-Partner не препоръчва да инсталирате заключване. Това може да загуби време по време на кризисни ситуации, при които всяка секунда е важна. Топлината Rotaid Solid Plus е снабдена със звукова аларма.

Изработеният по поръчка нагревателен елемент загрява AED, когато външната температура е твърде ниска. Нагревателният елемент автоматично поддържа температурата на 5 градуса по Целзий. По този начин дефибрилаторът е защитен до -25 градуса по Целзий. Отоплителната система е много ефективна и екологична.

Шкафът се доставя с фиксиращия материал.

Новости (Бюлетин)