Дефибрилатори

Дефибрилатори

В спешните ситуации, за да ограничите риска от загуба на цялата си енергия при даването на първа помощ, използвайте висококачественният сърдечен дефибрилатор на "Philips Heartstart HS1".

Моделът "Philips Heartstart HS1" е сърдечен дефибрилатор, с общо предназначение за специалисти, а така също и за широката общественост.

Извън спазените стандарти, този апарат използва вълната " SMART biphasic " – това е единствената вълна утвърдена от "American Heart Association" (Американската Сърдечна Асоциация.

В допълнение, тази дефибрилатор има голямото предимството да дава указания на потребителя как да го използва. Всъщност, контролиран глас, спокоен и естествен, рецитира, ”точка по точка”, различните етапи на реанимация и как да се управлява шокът, но и също така, ако е необходимо провеждането на изкуствено дишане „уста в уста” или сърдечен масаж.

Моделът "Philips Heartstart HS1" предлага напълно безопасна употреба, ел. шоковият импус се възпроизвежда, само след като хората около реанимирания са предупредени.
Дефибрилатори Philips Дефибрилатори HS1

На първа страница

Dechoker - устройство против задушаване
225.59лв 194.35лв
 
Глюкомер GlucoMen Areo Set
217.4лв
 
Компактен Аспиратор Laerdal Unit 4
1028.34лв
 
Превръзка Epi Classic
56.94лв
 
Първа помощ дефибрилатор Heartstart HS1 Philips
2971.12лв
 

ПАРТНЬОРИ

промоция на месеца

Мезопистолети Den'Hub

Новости (Бюлетин)

  Отписване от абонамента