Дефибрилатор

Сърдечен дефибрилатор

Сърдечният дефибрилатор, не е само за спешни случаи!

Спирането на сърцето (сърдечнен удар) не може да се предотврати, това може да се случи по всяко време, дори с лица, които изглеждат в добра физическа форма, които не могат да се причислят към лицата със сърдечен проблем.

Скоростта, с която се дава първа помощ е от решаващо значение в оцеляването на всеки. За съжаление, екипите на бърза помощ рядко могат да стигнат до мястото на инцидента за кратко време, за да се гарантира оцеляването.

Докато мнозина мислят, че са безсилни, което не е така, да помогнат на лицата получили сърдечен удар! Първо, сърдеченият масаж е изучен и вече всеки може да направи чудеса за един човек намиращ се това състояние, всеки може да се справи с тази трудна ситуация.

Тогава, противно на общоприетото схващане, сега дефибрилаторът е медицински инструмент, който може да се използва от всеки един от нас по време на критични ситуации! Като се има предвид продължителността на живота в такива ситуации, интересът е огромен да видите дефибрилатори на обществени места, ресторанти, спортни зали, търговски центрове и други места.

На първа страница

Dechoker - устройство против задушаване
225.81лв 194.54лв
 
Глюкомер GlucoMen Areo Set
217.61лв
 
Компактен Аспиратор Laerdal Unit 4
1029.35лв
 
Превръзка Epi Classic
56.99лв
 
Първа помощ дефибрилатор Heartstart HS1 Philips
2974.03лв
 

ПАРТНЬОРИ

промоция на месеца

Мезопистолети Den'Hub

Новости (Бюлетин)

  Отписване от абонамента