Медицински чанти

Медицински чанти

Лекарски чанти в Medline, насладете се на нашата промоция!

Търсите медицинска чанта за вашите консултации в дома на пациента? Нуждаете се от консумативи, например от превръзки, депресори за език или стерилни компреси?

Вие желаете да придобиете медицинска мебел за вашият кабинет? Вие търсите съвременно оборудване за да го имате в клиниката, болницата? Не търсете повече, време е да посетите нашия уебсайт www.medlinemedical.bg и то веднага.

За повече от 10 години, компанията Medline е изградила солиден опит в продажбата на медицинско оборудване за всички здравни специалисти.

Днес ние предлагаме на нашия сайт, повече от 2000 продукта сред които вие със сигурност ще намерите това, което търсите.

Всички посочени цени са с включено (VAT) ДДС, за по-голяма яснота. С абонамента за нашият бюлетин, вие ще можете да се насладите на нашите промоции и най-новите попълнения в нашия магазин.

Създайте своят акаунт в Medline и ще станете по-предпочитан клиент, както и много други наши клиенти, за което ще бъдете предпочитани, за да ви посрещнем с качеството на нашето обслужване. 

сестрата чанта лекар чанта  транспортна чанта

Открийте нашите модели

На първа страница

Dechoker - устройство против задушаване
225.98лв 194.68лв
 
Глюкомер GlucoMen Areo Set
217.77лв
 
Компактен Аспиратор Laerdal Unit 4
1030.11лв
 
Превръзка Epi Classic
57.04лв
 
Първа помощ дефибрилатор Heartstart HS1 Philips
2976.22лв
 

ПАРТНЬОРИ

промоция на месеца

Мезопистолети Den'Hub

Новости (Бюлетин)

  Отписване от абонамента