QRS Opti Abpm

4 724,49лв
описание

Opti холтер е за амбулаторен мониторинг на кръвното налягане и е с компактен и ефективен дизайн осигуряващ ефективно решение за проследяване на кръвното налягане на пациентите "извън клинична среда”.
Холтерът Opti АВРМ отговаря на най-високите стандарти за клинична точност и OptiFit ™ маншета проектирани за удобство на пациента.
Мониторинговият интерфейс на Opti обеспечени с програмният софтуер Opti-Insight ™ за PC за бързо програмиране, извличане на данни и генериране на отчети.
Холтерът Opti 24-часов АВРМ отгораря на трите международно признати стандарти:

1 Британското общество за артериална хипертензия.

2 Европейскот общество за хипертензия Международен протокол.

  1. AAMI SP10.

OptiFit маншоните се предлагат в 4 размера за да гарантират комфорт за всеки един пациент.
Комплектът Opti 24-часа ABPM е оборудван с 2 размера; останалите 2 размери са налични като индиидуални аксесоари или пакет и са на разположение, който включва малък и голям възрастен маншон и зарядно устройство за акумулаторни батерии.
Opti-Insight създава мониторинг график, съобразена с отделния пациент до 3 определени периода от времето. В допълнение той генерира потребителски клинични доклади, с ясно изобразени ABP данни в многобройни графични и таблични формати.
Диагностичният доклад включва информация за всички събрани BP показания на кръвното налягане, сърдечната честота, артериалното налягане, налягането на пулса, BP натоварване и изчислените средни стойности за деня и нощта и цялостното изследване.

 

Характеристики и предимства:

Достъпна цена: изключителна стойност, пестене на ограничените бюджетни ресурси.
Бърз настройка “setup”: Осцилометричната технология прави настройката лесна, спестявайки времето на персонала.
Готов за употреба: Използвате системата веднага, с включена OptiFit маншета, аксесоари, батерии и Opti-Insight софтуер.
Сигурност на данните: BP данните се записват на флаш памет, означаващо без загуба на данни и не повтарящи се изследвания.
Ниска консумация на ел.енергия: Изискват се само две АА батерии, което прави Opti много по-евтин, отколкото подобни алтернативи.
Пациент комфорт: регулираният максимален и динамичен натиск при надуване на маншетата подобрява комфорта на пациента.

В същата категория

Новости (Бюлетин)